Nedelja, Novembar 02, 2008

Jean Michel Jarre u Beogradu 8.novembar ( Beogradska Arena )

Francuski kompozitor, producent i pionir elektronske muzike, Jean Michel Jarre, održaće koncert u Beogradskoj Areni 8.novembra. Jean Michel Jarre će u Beogradu nastupiti u okviru turneje kojom obeležava 30 godina od objavljivanja legendarnog albuma Oxygene. Smatra začetnikom elektronske muzike, sint-popa i New Age-a, i velikih spektakala na otvorenom koji uključuju svetla, lasere i vatromet. Do danas je prodao oko 80 miliona albuma i singlova.
Kao ambasador dobre volje UNESCO-a Jean Michel Jarre je u Sahari, u Maroku, održao koncert pod nazivom Voda za život (Water for Life) 16. decembra 2006. U Beogradskoj areni se očekuje koncert za pamćenje, imajući u vidu da na ovim prostorima nije držao koncert.

[Odgovori]

Ja ga obozavam, al necu otici na koncert... kasno se setila, tako mi i treba...elem, znam da ces ti ici, tako da se iskreno nadam da ces nam ispricati kako je bilo!!

Ajd u zdravlje...

Comment by Mlevena (11/08/2008 15:13)

[Odgovori]

Bio sam na koncertu i bilo je odlicno. Mnogo mi je drago sto sam imao priliku da cujem osnivaca elektronske muzike kako uzivo bez kompjutera, mikseti i ostale savremene opreme, nego na prvobitnim instrumentima (meni najinteresantniji je theremin) sa jos trijicom umetnika izvodi hitove koje je svako od nas barem jednom cuo.

Comment by Stefan (11/14/2008 20:28)

Dodaj komentar