Ponedeljak, Decembar 01, 2008

Koliko često kupujete muziku i na koji način ? Ilegalni mp3 ?

Kad ste poslednji put kupili neko regularno muzičko izdanje bilo to da ste učinili u nekoj ovlašćenoj radnji ili putem interneta ? Da li podržavate ilegalne servere, koji besumučno ubijaju muzičku industriju postavljajući besplatano skidanje mp3-eva ? Koliko vam znače internet ON LINE šopovi gde možete kupiti neko muzičko izdanje u raznim formatima i pristupačnoj ceni, a pritom imate izbor da skinete ono što vam se najviše svidja ? Da li ste generalno bilo šta kupili preko interneta ?

 

MF

[Odgovori]

Pa iskreno da ti kazem ne pamtim kad sam kupio neko regularno muzicko izdanje! Protivnik sam ilegalnih servera za skidanje mp3 muzike, ali ocigledno da je to nemoguce sprijeciti...Sta da ti kazem!!!

Comment by Simo (12/01/2008 11:13)

[Odgovori]

Jako je zalosno,ali ljudi danas sve manje i manje kupuju bilo koje ogiginalne stvari, samo ono sto moraju...Jer samim tim i cena je veca,a zasto bi neko placao duplo vecu cenu kad moze da prodje jeftinije, a danasnja realnost je da se na sve nacine otkrivaju kanali putem kojih mozete da dodjete do jeftinijih stvari. Najcesce je to kupovina on line, dobro poznata svima ili na primer programi putem kojih se skidaju filmovi,emisije i muzika koja je skoro istog kvaliteta kao original!!!!! Na zalost, ali zivimo u takvom vremenu...

Comment by tica (01/11/2009 00:29)

[Odgovori]

jos nisam nista kupio preko interneta...jer nemam karticu a da bi imao karticu treba mi stalni radni odnos ja mislim... Tako da nam ostaje da skidamo pirateriju :)

Comment by kole (01/11/2009 18:16)

[Odgovori]

Zadnji originalan cd sam kupila u junu i to za poklon, MERLINOV cd.. pre toga se ne secam kad..ustvari jesam ovo sto bude na kioscima za 200 din posto mi je sve ostalo dosta skupo, ipak sam ja student...a do prve plate, zivela piraterija i internet.......

Comment by zrnoutehe (01/15/2009 13:26)

Dodaj komentar